Solceller

I dagens samhälle är solenergi och solceller mer än bara en trend – de representerar en kraftfull möjlighet att göra en positiv inverkan på både miljön och din ekonomi. Här är några starka skäl till varför det är en klok investering att välja solenergi för din bostad:

Miljömässiga Fördelar: Solenergi är en av de renaste och mest miljövänliga energikällorna som finns tillgängliga. Genom att använda solceller minskar du din beroende av fossila bränslen och minskar därmed din koldioxidavtryck. Detta hjälper till att bekämpa klimatförändringar och skydda vår planet för framtida generationer.

Globala Miljömål: Att investera i solenergi är ett konkret sätt att stödja de globala miljömålen. Genom att minska utsläppen och förflytta energiproduktionen från fossil till fossilfri energi, hjälper du till att uppfylla internationella åtaganden att bekämpa klimatförändringar och bevara vår natur.

Långsiktiga Fördelar: Solceller kommer ofta med effektgarantier som sträcker sig upp till 30 år. Detta betyder att du kan förlita dig på stabil energiproduktion och minskade elkostnader under en mycket lång tid. Det är en investering i hållbarheten för både din ekonomi och planeten.

Snabb Pay-off: Med de senaste teknologiska framstegen och statliga incitament kan pay-off-tider för solcellsanläggningar vara så låga som 8 år. Detta innebär att du kan börja spara pengar relativt snabbt och sedan njuta av gratis solenergi under resten av anläggningens livslängd.

Ökad Fastighetsvärde: Installation av solceller kan öka värdet på din bostad. Många köpare är intresserade av energieffektiva hem och är villiga att betala mer för fastigheter med låga energikostnader.

Energioberoende: Genom att producera din egen elektricitet blir du mindre beroende av energileverantörer och de stigande energipriserna. Det ger dig en ökad kontroll över din ekonomi och minskar osäkerheten kring framtida elkostnader.

Sammanfattningsvis är solenergi och solceller en win-win-investering. Du kan bidra till att rädda miljön och samtidigt spara pengar på lång sikt. Med den ökande tillgängligheten och de positiva effekterna på både din ekonomi och samhället som helhet är det svårt att se varför man inte skulle överväga solenergi som en del av sin bostad. Gör skillnad för din plånbok och vår planet genom att investera i solceller redan idag.

Vilket solcellspaket passar dig?

Gridcon elnätsbolagets teknikbild
Lilla solcellspaketet – 5,74 kW

14 paneler (410 W)
Passar huvudsäkring 16 A
Pris från: 99 000 sek*

* Pris med bidrag på solceller 20% för material- och arbetskostnader.

Detta är ett prisexempel som inkluderar hybridväxelriktare, dvs förberedd för energilagring. Vi skräddarsyr alltid en offert för ditt tak baserat på aktuellt materialpris, montage förutsättningar m.m.

Leveranstid: 6-8 veckor

Gridcon tekniska utrustning
Mellanstora paketet – 9,84 kW

24 paneler (410W)
Passar huvudsäkring 16 A
Pris från: 144 000 sek*

* Pris med bidrag på solceller 20% för material- och arbetskostnader.

Detta är ett prisexempel som inkluderar hybridväxelriktare, dvs förberedd för energilagring. Vi skräddarsyr alltid en offert för ditt tak baserat på aktuellt materialpris, montage förutsättningar m.m.

Leveranstid: 6-8 veckor

Stora paketet – 12,3 kW

30 paneler (410 W)
Passar huvudsäkring 20 A
Pris från: 167 000 sek*

* Pris med bidrag på solceller 20% för material- och arbetskostnader.

Detta är ett prisexempel som inkluderar hybridväxelriktare, dvs förberedd för energilagring. Vi skräddarsyr alltid en offert för ditt tak, baserat på aktuellt materialpris, montage förutsättningar m.m.

Leveranstid: 6-8 veckor